Szczegóły oferty
Tukany, pelikany, ananaski i egzotyczne wygibaski czyli tropikalna noc sylwestrowa na której zarówno dzieci, jak i rodzice będą bawić się doskonale.
Nie zabraknie konkursów oraz zabaw z różnych zakątków świata, a także wspólnej nauki tańca hula czy waka waka. Kokosowe kręgle, hawajski limbo, brokatowe tatuaże, giga bańki a przed północą widowiskowe show z wykorzystaniem świecącego konfetti czyli jednym słowem stary rok pożegnamy z hukiem. Wszystko pod czujnym okiem animatorów, którzy nie tylko będą bawić najmłodszych ale i otaczać ich opieką.
Program wieczoru:
18.00 - 22.00 – otwarcie Atrium i kolacja bufetowa
20.00 – 23.00 kino i strefa leżakowania
19.00 – 24.00 animacje sylwestrowe
MENU:
ZIMNE PRZEKĄSKI:
- Deska śródziemnomorskich dojrzewających serów i wędlin
- Łosoś wędzony z kruchymi sałatami, chrzanowym musem i piklowaną czerwoną cebulą
- Cezar z kurczakiem, krewetkami królewskimi i serem Grana Padano
- Pieczony rostbef z pomidorami koktajlowymi, rukolą, serem Grana Padano i oliwą z suszonych pomidorów
- Sałatka grecka z fetą i oregano
- Owoce w całości: winogrona, jabłka, śliwki, banany, gruszki
- Owoce krojone: ananas, melon, pomarańcz, grapefruit
- Bufet sałatkowy: pomidory, ogórek, papryka, mix sałat, oliwki marynowane w oliwie rozmarynowej, tofu marynowane, pomidory suszone, ciecierzyca, goma wakame, tuńczyk, kukurydza konserwowa, karczochy marynowane
- Surówka z kapusty, buraka oraz marchewki
- Sos winegret, jogurtowy, miodowo - musztardowy, aioli, BBQ , ketchup, majonez vege, musztarda
- Oliwy smakowe, selekcja pieczywa
- Sałatka z kaszy kuskus z chrupiącymi warzywami i bazylią
- Deska mięs pieczonych z konfiturą z czerwonej cebuli i żurawiny
- Wybór pieczywa
BUFET CIEPŁY
- Zupa krem z borowika z oliwą truflową
- Stek wołowy z sosem Diana
- Pieczone udo kaczki w sosie Cointreau
- Filet z łososia z sosem porowym i oliwą majerankową
- Paella z krewetkami, mulami, kalmarami i szafranem
- Ziemniaki opiekane z rozmarynem
- Makaron z sosem winno - maślanym, zielonymi warzywami i czarna truflą
- Pieczone warzywa korzeniowe z miodem i skórką cytryny
KIDS MENU
- Rosół z makaronem i warzywami
- Panierowane fileciki z kurczaka
- Pizza
- Makaron z sosem bolońskim
- Frytki/frytki z batatów
- Domowe nachos z sosem serowym
DESERY
- Brownie z malinami
- Ciasto tiramisu
- Trio czekoladowe z wiśniami
- Sernik ze słonym karmelem
- Candy popsy
- Rurki z kremem waniliowym
- Cupcakes z kolorowymi kremami i M&M’s
OPEN BAR
- Piwo regionalne Vrest (jasne, pszeniczne)
- Wino Château Isolette (musujące, białe, różowe, czerwone)
- Kawa i herbata
- Soki, woda
- Szeroki wybór różnorodnych alkoholi z całego świata dostępny będzie za dodatkową opłatą
Ważne informacje:
- Oferta limitowana i bezzwrotna
- Wymagana przedpłata 100 %
- Cena nie obejmuje alkoholi i napojów nieobjętych ofertą open baru
- Wykupienie biletu na imprezę Żar tropików upoważnia osoby pełnoletnie do udziału w Disco night organizowanej w Grand Pavilion. Kliknij i sprawdź szczegóły oferty Disco Night.
Rezerwuj z pobytem i zyskaj rabat.
Cena imprezy przy pobycie sylwestrowym w hotelu to 350 zł/dorosły, 95 zł/dziecko 6-12 lat.
Sprawdź ofertę naszych pokoi i rezerwuj tutaj. Oferty nie obejmują noclegu. Aby zarezerować pokój kliknij tutaj.
Oferty nie obejmują noclegu. Sprawdź ofertę naszych pokoi i rezerwuj tutaj.